Alla dessa jävla komplex.

Sjuka ideal.

 

Man ska ha den perfekta midjan, hy som är helt problemfri. Stora bröst, en snygg häck och helst alltid ha lust att träna och äta nyttigt !

 

När ska vi släppa allt detta ?  Vem var det som kom på detta sjuka ideal ? Varför dömma folk som kanske har lite mer kurvor, har lite längre ben och lite kortare hår ? Varför kan man inte bara vara nöjd med sig själv, oavsett om du har kurvor, är spinkig, finnig, lång eller kort. Alla är vackra på sitt sätt.

 

Vi jobbar dag för dag för att bli nöjda med oss själva. Vi bantar, vi sminkar oss, vi plattar hår, står timme och timme och studerar varenda område i ansiket.Tränar och tränar, kallar oss själva feta för att man inte har ett såkallat ''size zero'' mått. Som egentligen inte finns.

 

För vet ni vad alla tjejer och killar där ute ? Ni är perfekta som ni är, släng spegeln i väggen. Ställ undan sminket dom dagar då du vill, ha på dig dina mjukis byxor och ät den dära glassen du så gärna vill ha. För dina vänner och din pojkvän/flickvän kommer tycka om dig trots dina kurvor, utstickande revben och ditt utseendè. För det är trots allt insida som räknas.

 

Ganska rörigt ''inlägg'', men tror alla förstår poängen med det hela !


Kommentarer
Postat av: Krille

Folk som håller på så är så fåfänga, visst kan personer se vacker ut med massa sminkning och dylikt, men oftast är dom personerna så ytliga och kan inte klara sig i "vanliga livet", dock snackar jag om dom som sminkar sig extremt nu.
Idealet ändras hela tiden, om 10år från nu kanske alla tjejjer ska vara normala, inte anorexiafall som tyvärr många strävar efter...det är i min mening äckligt och ej kvinnligt.

2012-08-05 @ 01:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0