We have made it all this way.

Några dagar sedan sist, två veckor kanske till och med? Hursomhelst har jag äntligen fått hem mina ridbyxor, efter en månads väntan då dom hade gått sönder. Fick hööks att sjunka lite faktiskt, dom sa säkert tre gånger 'dom kommer med nästa leverans', gjorde dom det? Nej. Men nu är dom hemma igen och jag är glad. :)
 
I ridningen flyter allt på, verkligen allt. Så himla glad, Sophie har hjälpt mig massor och hon går så himla bra just nu. Ska skriva lite mer om det sedan. Hade tänkt försööka starta upp bloggen igen, bara för att ha något att kolla tillbaka på för jag älskar att sitta och kolla mitt egna arkiv, haha.
 
Men nu : Stallet.
 

Ett utav mina bästa ridpass, utvärdering 11/11

Igår studsade jag hem, med glädetårar som var på väg nerför kinderna och jag var så glad, så lycklig.

Igår kan jag med säkerhet meddela var en utav mina bästa ridpass på Emmie's rygg och nog någonsin, visst sitsen och allt var kanske inte så snyggt. Inte heller min outfit som bestog av täckbyxor och en regnjacka och tre tjocksockar i mina vanliga ridkängor.
 
Men allting satt bara, red på ängen efter en skritt stund i skogen på ca 30 min med Sophie. Skrittade och travade igång henne på en åtta. För att sedan övergå till galopp där hon var väldigt stark.

Hon har dock väldigt svårt att gå rakställd i höger varv och efter galoppen jobbade jag det i skritt, och tillslut hade jag en häst som hade en sån fin energi i steget och gick i korrekt form! Klart hon inte håller den hela tiden men det är förståligt. Och att sedan få öst med beröm och att höra att man utvecklast jätte mycket är så himla kul.
Det kanske inte är stort för er. Men satan vad bra allt gick, allt klickade liksom. Och Emmie är inte den lättaste hästen, hon gör allt för att slippa jobba.
Klart bästa dagen på veckan som sedan avslutades med en kväll med Linnea, vi kom hem runt halv elva och sedan kolla vi på film och sov.
 

Cause through the pain now I found I'm stronger than before.

Var i stallet igår och myste, red inte då det var svinmörkt och blåste skitmycket, vilket troligtvis skulle sluta på en galopperande häst.. När jag tog in henne från hagen hoppade hon till och galopperade runt mig, haha sötisen vart antagligen rädd för något i skogen.
Myste som sagt i stallet och hon var som en ponny, kunde inte stå still, skulle veta vart jag var hela tiden och vara med vid mig hela tiden. Såna dagar man bara vill kasta sig om henne och tacka henne för allt hon gör!
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt och ramlade bland annat av stolen, haha. Efter det bakade jag hemma, har inte smakat än då jag inte är sugen alls så vet inte hur det vart haha..
Imorgon har jag sovmorgon till tio då dom inte hade fixat någon vikarie och gud så skönt! Sova ut till halv nio en vanlig skoldag är inte helt fel.
Bjuder på en go frukost bild!
 

My day.

Hej allihopa. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu så flikar in lite med min vardag. 
Idag var första dagen på skolan efter lovet och det var riktigt jobbigt! Mådde inte så bra idag heller för olika saker men kämpade mig igenom dagen och avslutade den med idrott som alltid är kul.
 
Efter skolan gick jag till mormor och sedan åkte jag hem, väl hemma käkade jag och sedan klippte jag mig, eller rättare sagt Matilda kom och klippte mig. Fick bort det mesta slitna och det är bara lite kortare, nu blir det uppsatt och utsläppt utan att fixa det (brukar inte göra det så ofta heller men ändå) och köpa lite olika grejer så att det växer. :)
 
Vet inte hur ridningen blir i veckan då jag precis skickat iväg ett sms till Ulla, men bloggar mer i morgon.
 

Holding.

Favvotlåten just nu : Birdy – People Help The People
 
 

Det är först när man ger upp det blir något nytt.

Hejsan. Har inte bloggat på två dagar, och det har varit ganska hackigt. Men har inte riktigt kommit igång än heller. Dessutom har det hänt sjukt mycket. En sak jag inte kan berätta men det är hemskt och det är illa.
 
Inte kunnat rida något mycket alls då underlaget har varit knas. Men myst som en jag vet inte vad med henne.
Annars har jag mest varit ute med kompisar på lovet, är sjukt trött efter alla nätter man kommit hem halv tolv och somnat runt ett.

Idag var jag så trött att jag var påväg att börja gråta vid köksbordet. Orkar inte blogga mer ikväll, ska ta och packa gympa kläder och sedan ska jag lägga mig och sova. Måste få sova ut.
 
/Johanna
 
 

When nothings goes right, go left.

Ska åka upp till stallet nu, får se om jag rider i skitvädret men det tror jag nog jag gör. Kvällen spenderas hos Ida. Hörs!'
 

RSS 2.0