Påväg till stallet.

Sitter i bilen med morfar som nyss hämtat mig hos Ida påväg till stallet. Igår var underlaget alldeles för dåligt för att rida på men idag ska det nog gå bra. Hade tänkt göra det jag skulle gjort igår men om det är halt blir det en längre skogstur istället. :)

Tre från förra vintern.

Tre bilder från förra vintern. :)

Vad skulle jag göra utan ridningen, vad skulle göra utan ridningen.

Mina tankar har gått ganska mycket om hur det hade varit utan ridningen, vad jag hade gjort och vem jag skulle varit utan den. För nu lördag och söndag har jag inte ridit någonting då Ulla ridit. Och det var verkligen jätte tomt, visst jag rider inte alla vardagar och helger men har alltid en heldag jag rider oftast. Det var så tomt, att inte ha några planer alls.
 
Antagligen hade jag satsat 100% på fotbollen som jag inte riktigt kan göra just nu, men försöker så gott jag kan. Men jag hade nog inte alls varit samma person. Inte lika mogen och ansvarstagande, och troligtvis inte varit med om så mycket som jag varit med om dom senaste åren.
Och jag hade inte haft hälften av dom vänner jag har nu, alla stalltjejer från färsta som jag saknar som tusan och annat folk från tävlingar.
 
Känns som att livet utan hästarna för mig skulle vara ganska tomt. Och jag hade nog inte fått känna på den lyckan jag har med Emmie. Som på bilden nedan, båda två ser riktigt glada och lyckliga ut.
 
 

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sedan ungefär och har hitills bara legat i sängen och nyss satt mig vid datorn och laddat hem ett avsnitt av The mentalist. Så tänkte att jag kunde blogga under tiden.
 
Planerna för dagen är att åka upp till stallet runt ett två tiden och rida, just nu snöar det satt hon lär ju vara lagomt pigg. Hade tänkt skritta ut en kort sväng och se om det blir höga styltor och sedan tänkte jag rida lite i paddocken, bara känna på henne i alla gångarter.
Ikväll ska jag sova hos Ida så vi får väl se vad vi hittar på. Har lagt in ett tidsinställt också hinner jag väl blogga när jag kommer hem från stallet också. :)
 

Birsta & tacomys.

Idag har jag varit en sväng på birsta med mamma och pappa, lämnade in mitt stativ som är sönder och fick pengarna tillbaka. Har inte hittat något nytt än som jag har pengar till men ska kolla runt lite på internet.
Annars hittade jag ingenting och hade inte så stor lust att springa och leta kläder, är på allmänt dåligt humör idag.
 
När jag kom hem gick jag ut och fotade månen, vart inte så bra bilder men fick till lite andra bilder på vattnet som jag nog kanske lägger upp senare. Och när jag kom in var maten klar och det var tacos som stog på bordet. Nu har jag precis käkat klart och sak redigera lite bilder en stund. Samt ladda hem The Big Bang Theory. :)
 
åh vill ha sommar nuu!

Planer för höstlovet.

Förutom att ta det lungt så har jag gjort en lista på vad jag ska göra, haha. Vet inte riktigt vilka dagar jag ska rida men på ett ungefär, och jag har bara tagit med lite viktigare saker.
 
Måndag: Tänkte bara ta det lungt och rida. Hade även försökt fota Emmie ute i skogen. Och pappa åker utomlands igen till Polen. + Att jag nog ska sova hos Ida.
Onsdag: Ansikstbehandling.Och mys med min fina.
Fredag: Rida och vara med det vanliga folket troligtvis. Samt fota lite självporträtt har jag tänkt mig.
 
Lördag och söndag ska spenderas med vänner och Emmie såklart. Ska sova hos Ida och vi ska nog kunna hitta på någonting roligt som vanligt, vad det blir vet jag inte än menmen. ;)
Hoppas även att mina ridbyxor som jag lämnat in ska kunnas hämtas nu under veckan då dom hade gått sönder. Och jag har bara mina gamla och dom är vääldigt sönder..
 
Och ska försöka klämma in några andra kompisar än Ida, Kajsa och Hanna också.
 

Gårdagen.

Ska inte rida någonting i helgen då Ulla ska det. Så idag har jag städat och fotat, samt gjort lite småsaker som tidsinställda. Bra inför veckan då det antagligen lär bli en hel del häst och vänner. Och därför kommer jag nog inte hinna blogga så mycket och sedan är det lite annat små fix också. :)
 
Igår var jag med Ida och killarna, vi var ute som vanligt haha. Först var vi på gården i bosvedjan och spelade fifa och pingis. För att sedan traska bort mot citygross igen och sedan bort mot haga. I haga gjorde Ida sin första vintervurpa i snön nerför en backe och det var en mycket fin syn ska ni veta. Det var faktiskt perfekt vinterväder ute, inte alls såhär kallt som det brukar vara. Nu ska jag inte skriva en hel dagbok om det men men.. ;)
 
Ikväll kommer Maja och Alva och vad som händer då återstår och se. Känns som detta lov kommer bli gryymt!
 
Fotade lite förrut:
 
 

Snö!

Idag på skolan när vi kollade ut genom fönstrerna snöade det! Tycker det är sådär, men Emmie blir ju pigg och glad satt lite glad är jag trotsallt.
Bloggningen har legat under nu dom senaste dagarna då jag verkligen bara slappat och fått tag i ny blogglust.
Veckan har bestått av temavecka och därför inget alls med skolan, och vi slutade två och började nio tre av två dagar satt det blir ju som ''lov'' också. :)
 
Nyss vart uppe i stallet och borstat Emmie, vart lite dåligt med stallet i veckan och har inte ridit någonting. Inte idag heller, men kände att all snö bara skulle fastna och det skulle bli styltor och hon tyckte nog det var skönt att bara bli varm och ompysslad. :)

Två Bilder från förra vintern : (på bilderna får ni dessutom se mig som väldigt blondin)
 

Hoppträning.



Sitter på färsta just nu och kollar när Sophie hopptränar. Kommer inte kunna uppdatera nå mer idag då jag ska sova direkt när jag kommer hem.

Jag är med och tävlar hos...

Jag är med och tävlar hos Josefine om en bloggdesign. Ta och kika in på hennes väldigt läsvärda blogg!
 
Dirketlänk till tävlingsinlägget : http://fantasias.blogg.se/2012/october/utlottning-1.html

Smile and walk away.

Vart inget tidsinställt då det inte kom upp. Hade i alla fall en jätte mysig kväll. Var ganska död när jag kom hem och la mig runt halv tolv tiden.
 
Imorse vaknade jag och mådde sådär, sov därför vidare en stund för att stressa upp till stallet. Skulle träna men vart inget då paddocken var söndergeggad.
Istället red jag ut en sväng med Mamma brevid gåendes och sedan travade jag lite i paddocken. Allting kändes helknas idag och jag har börjat tvivlat på mig själv så mycket. Tycker inte om min sits och allt.
 
Men har lite planer, ska bara fråga runt lite och fråga Anders och Ulla lite. Det kan nog bli riktigt bra.:)
Dagen annars har varit otroligt seg, är trött som satan efter igår fortfarande. Men måste städa mitt rum nu, har sjukt ont i ögonen också. Eller är bara trött. Haha.
 
 

-

Hejsan. Känner att bloggningen går bra. ;)
Men är ingenting för mobilinlägg och jag har ganska fullt upp.
 
I fredags tog jag andra sprutan mot livmoderhalscancer, och sedan for jag in till Linnea. Red inte då jag hade så ont i armen. Hemma hos Linnea tog vi det lungt, sedan drog vi ut. Käkade donken, gick runt och hade kul.
Och nu sitter jag här och har precis duschat, städat lite och ska strax sminka mig. Sedan far jag mot en tjej i min klass, vi ska laga tacos och mysa på. Lagt in ett tidsinställt. :)
 

Håller på med design!

Den gamla headern såg ju helknas ut och var inte särskillt fin, håller därför på att noga fixa en ny. Därför kommer det vara lite vitt där uppe några dagar men bättre det och fixa en ordentlig ny! :)
 
 
 

Uteritt.

Jag är verkligen dålig på det hära med rubriker men denna får duga i alla fall. Haha!
 
Min dag har spenderats i skolan och i stallet. Red ut med Sanna idag en stund och Emmie var coollugn trots att hennes häst och Emmie träffades första gången. Vi pratade om allt och inget och var ute i ungefär 30-40 min. Efter det myste jag med Emmie i stallet en stund och bara tog det lungt.
 
Så nu har jag hunnit duscha och käkat lite, planerat en höstfotografering också. Alla fina löv är borta men jaja. Får skylla mig själv som inte fotat i tid. ;)
Nu ska jag fortsätta med min so uppgift som jag ska vara klar med på fredag och inte hunnit mycket alls på. Så nu måste jag snabba mig!
 

Shine star, shine.

Idag är faktiskt en ganska bra dag. Förutom att jag vill lägga mig ner och gråta för jag har prov i morgon och kan ingenting. Har prov på onsdag också och inlämmningsuppgift på fredag. Samt läxförhör.
 
Så ja, jag har pluggat hela kvällen förutom när jag tog en pw förrut.Okej jag har bara kollat på böckerna, men nu måste jag läsa verkligen. Kommer få göra omprov annars och det vill vi inte.
 
Som sagt har dagen ändå vart ganska bra men nu ska jag öppna boken och läsa flera gånger sedan sova. Imorgon är det tajm för att vara med besti. Som jag inte träffat på två månader, och dessutom blir det utgång med henne på fredag. Så jääkla kul!
 

Inspiriaton.

Det kommer kanske inte vara lätt. Men det kommer löna sig. Börja nu och du har din perfekta kropp tills sommaren. Jag är så jäääkla taggad!

these days

Just nu sitter jag och bara tar det lungt, känns riktigt skönt. Ska dock strax ut på en pw och sedan ska jag duscha av mig igen, endast en snabbis då och måla naglarna och fortsätta på en SO uppgift som ska vara klar innan fredag.
 
Helgen har varit ganska hektiskt dock. Men det har gått super, Sophie och Cora placerade sig i två av tre klasser. Tvåa i 1,10 som var en sån himla fin runda, och sedan femma i 1,20 idag. Den igår fick hon ner två bommar på men efter det så vart det himla bra på den rundan satt det har trots det gått super!
 
Igår kväll var jag ute med Ida, Kajsa, Emil, Jonas och alla dom vanliga. Vi hade det chill som vanligt, vid nio kom pappa och hämtade mig och jag höll på att somna i bilen för jag var så trött. 
Men nu ska jag ge mig ut i regnet i gå. Eller ja ser inte om det regnar eller inte eftersom det är så mörkt..
Gostofflorna.♥
 
 
 

Suttit och tänkt, tänkt och tänkt..

Och jag stannar här, jag fortsätter här. Ska börja med att fixa lite fler och nya läsare så kommer jag igång bättre. Berättar mer om helgens tävlingar och allting snart, nu ska redigera lite bilder först.

Dålig uppis och stressade dagar.

Ursäkta uppdateringen än en gång. Har verkligen lite med tid, och driver just nu två bloggar och vet inte riktigt hur jag ska göra med dessa satt blir lite halv dålig uppdatering här just nu. :)
 
I onsdags red jag och annars har Emmie ridits av ulla, och jag har för mestadels pluggat. Idag var jag på ansiktsbehandling och Emmie fick vila. Imorgon ska jag också rida, men först är det uppe med tuppen och åka på tävlingar. Skulle egentligen haft fotbollsavslutning men det var ingenting speciellt som var sådär jätte kul och sedan så är det inte en sån bra idè att spela då jag inte varit riktigt frisk på en månad.
 
Hade suktat efter sovmorgon hela veckan och äntligen få sova ut, men nej. Tur att jag tycker att det är riktigt kul att hjälpa till, och jag är hellre igång än sover ;)
 

You got that one thing.

Hejsan, idag ville jag bara vända mig om och inte kliva upp när jag vaknade i morse. Klev upp, spillde vatten över hela golvet, behövde sminka om mig för att jag petade mascara borsten i ögat och det rann flodar med tårar satt det vara bara börja om med allt.
Och sedan kom jag till skolan, med bussen som var lite sen, trodde inte att dagen kunde bli värre. Men det kunde den tydligen, fick reda på en riktigt allvarlig sak, en sak som ingen vill vara med om. Vad det är, är inget jag kommer skriva här men det är sjukt och ja, var glad över det ni har!
Sedan flöt resten av dagen på som vanligt, var lite svårt att skratta och få fram ord. Alla var nog i en liten chock. PÅ idrotten spelade vi basket och det var jätte kul, saknar att träna så himla mycket. Om jag ändå inte hade behövt skadat mig.
 
Nu ikväll har jag bara pluggat, ska strax kanske gå ut och pw nån kilometer för att röra på mig. Nu är det hårdträning för snart börjar försäsongen och då är det fys två av tre träningsdagar satt bara börja röra på mig.
Ska dock göra det i min takt då skadan inte får komma tillbaka! :)
 

Dagens ridpass 7/10-12

Med tanke på att jag inte bloggat på några dagar tänkte jag att jag kunde skriva lite nogrannare om dagens ridpass, som förövrigt var himla bra och mitt ridsug är tillbaka!
 
Vart inte alls som planerna idag dock. Orkade inte hoppa, och eftersom veckans ridpass av mig bestått av skrittning i skogen kändes det inte lämpligt att rivstarta med hoppning. Och galopp i skogen var det ingen fråga om, var alldeles för lerigt. Red först ut i skogen en sväng och skrittade, travade lite på en grusväg och pappa filmade, håller på att fixa ihop en film med massa olika filmer från för ett år sedan och massa olika, hittat en väldigt passande låt också. ;)
 
I alla fall red jag sedan in på ängen och kände på henne i trav, det var väldigt lerigt där också satt fortsatte hemmåt mot paddocken.
Bestämmde mig att idag bara känna på henne, att alla grunder sitter perfekt, galoppfattningar, korta, länga och allt sådant. Red igång henne i galoppen med en liten bana, öka långsidorna och på varje kortsida göra en volt för att få henne att jobba och lyssna. Gick så himla bra att jag bara vill gå runt och le hela tiden!
Pappa tog en mobilbild i skogen då vi glömde kameran i stallet och sedan orkade han inte fota heller, haha.
 

Imorgon och varför jag inte bloggat.

Hejsan allihopa.
Inte bloggat pga utav det har varit så himla mycket dom senaste veckorna, beslut och hit och dit. Morfar var på sjukhus förra helgen och ja, låter som en vuxen men ja, jag har verkligen inte orkat.
 
Har inte bestämt än med fotbollen, men snart ska en massa kontrakt skrivas på och allt är bara jobbigt.
En sak är säker i alla fall, jag ger aldrig upp Emmie..
 
Imorgon ska jag nog hoppa, får se om hon är på g eller inte. Annars blir det en nog lite galopp i skogen. Om det blir hoppning har jag planerat lite trav hoppning, mer för att komma igång och få fart på henne. Samt att för mig öva lite, då hon ju är sten säker. Blir säkert lite galopp också. :)
 

Designen just nu.

Fick abstinens (heter det så?) över att jag inte bloggat och behövde gå in och ändra. Höll tidigare idag på med min design till min vanliga blogg och även till en kompis blogg satt kände att jag behövde fixa hit också. Suger på att fixa bildheaders men detta får duga nu. Självaste ''headern'' kommer jag ändra sedan samt lite små detaljer, detta var bara för omstart och nytt sug! :)
 

RSS 2.0