Bilder från dagens tävling.

Var ju somsagt på Srk och kollade på Sundsvall Summer Horse Show. Maria vann 1.10 och hade ett eller två pet i 120. Men det var ändå en lyckad dag !
Bilderna vart inte så bra men det är något för er att kolla på i alla fall !  Det är olika ryttare (märker nu att det vart få och att alla ser väldigt olika ut)förutom dom sista som är maria.
 
 
 
 
 

Dagen och morgon dagen.

Idag red jag ut i skogen med mamma en stund, travade lite fram och tillbaka på en grusväg, en annan väg än i onsdags. Det gick jätte bra tills jag skulle vända sista gången och då vägrade Emmie vända och tjurade som ett jag vet inte vad. La till spöet lite lätt på bogen för då brukar hon lyssna och sluta.
Men nej, slutade med att mamma fick leda henne så då gick vi en bit och sedan vände vi igen. Två steg fram först, sedan ett steg bak.
Men det gick bra så länge vi travade, försökte tänka på min sits och att takten skulle vara lung sansad och att jag skulle rida med små hjälper. Och det gick jätte bra, emmie gick verkligen görfint !
 
I morgon är det tävling. Jag och Sophie ska dit och kolla på Maria, efter det åker jag väl hem och sedan åker jag och rider Emmie. :)
 

Rensar ridkläderna..

Jag och mamma ska troligtvis åka och kolla på lite nya ridkläder på fredag. Ett par nya ridbyxor då mina har gått sönder och sedan kanske några tröjor, funderar även på att ta mina golftröjor till ridningen och köpa nya golftröjor i stället. Vi får se. BRB NU SKA JAG STÄDA

DAGENS RIDPASS

Hejsan, ursäkta designen men den är bara tillsvidare !! Går annars himmlarns bra med Emmie just nu i alla fall ! Vi har verkligen kommit igång och gått kommit från våran långt ifrån roliga vår. Visst, vissa delar av den var underbar men vissa stunder visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Men nu till dagens ridpass i all ära ! 
 
Jag och Sophie red ut i skogen en sväng och skrittade runt lite, och emmie var verkligen med och gick först och bara traskade på. Sedan travade vi grusvägen från skogen upp till stallet och sedan vidare nästa grusväg till stora vägen. Vi gjorde det tre gånger tror jag och sedan var Emmie svettig och hade ett normalt tempo och då saktade vi av och gick ner till stallet igen. Gick verkligen jätte bra idag och är super nöjd.
 
Här är några bilder sedan i söndags. Och det är pappa som fotat satt det är inte dom bästa !
 
 
 
 
 
 

Dagens ridpass.

Red ut i skogen en sväng med mamma först, eller hon gick snarare då. Emmie lunkade på som vanligt och det var mysigt tror jag, hon var väldigt lung och försökte inte göra något alls.
Sedan red jag i paddocken, ställde några lätta krav i traven nu när vi börjat kommit igång igen. Galopperade på i bra galopp och höll in henne så hon inte fick rinna iväg och sedan tog vi en långsida i full fart också bara för skojsskull. Hon har blivit så underbar nu när vi vilat ett tag, hon vill verkligen jobba och kommer till en i hagen och usch vad det går bra nu !

/ Har inga bilder på den hära datorn. /

Börjar blogga igen !



Sjukt peppad på att börja blogga nu ! Så i morron eller tisdag börjar jag blogga igen då designen borde vara färdig.
På tisdag är det en väldigt speciell dag också, för det är emmies tjugo årsdag. Ponnyhästen börjar bli riktigt tant nu. Hua. ♥♥

RSS 2.0