Godmorgon!

Hejsan, nyss käkat lite och ska strax gå och sminka mig samt hitta något att ha på mig. Måste därför nog skynda mig lite då det kan ta tid. Planerna idag för Emmie är lite skritt och trav i skogen och sedan hem till stallet igen och ta lite galopp i paddocken, tänkte jobba lite på en volt då hon är väldigt pigg just nu och då lägger hon ju fokus på det istället för att göra någonting annat. ;)
 

Tävling och fullt upp.

Hej ni, hela helgen och dom senaste veckorna har verkligen varit full rulle. Tvingat mig i tid i säng och dragit mig upp på morgonen..
Men i fredags red jag, sedan for jag hem duschde och sedan var det dirket mot Linn, vi drog till gården och var där till typ tolv då vi tog en taxi hem haha, sedan däckade vi typ nästan dirket när vi kommit hem. Igår så åkte vi skoter hela dagen, Emmie vilade och jag tränade på kvällen.
Idag har jag dock ridit en sväng, red ute med Sophie för var så himla fint väder. Sedan for vi till Timrå och kollade på tävling, hehe. Efter det for jag hem käkade en liten frukt och for till Matilda, och nu ikväll for jag upp till stallet och kikade till Emmie och lämnade lite mat i kylskåpet inne hos Anders & Ulla.
 
Haha som ni ser har jag haft fullt upp, sovmorgon i morgon som tur är och friluftsdag på tisdag. NU kör vi två sista veckorna innan lov!
 
 

Här var det tomt..

Hejsan. Nyss satt mig ner och planerat min vecka, har inte mycket tid till stallet den hära veckan så ska använda mig av dom dagar då jag inte har någon träning för att kunna plugga och åtminstonde åka upp dit. Har nämligen engelskaprov på fredag och sedan Cup hela helgen och beronde på hur det går så kanske jag hinner rida på söndag. 
 
Igår kväll tränade jag i alla fall och så också imorse, och på eftermiddagen var jag i stallet med mamma. Emmie var så himla gosig och glad idag, skrittade en sväng i skogen och travade lite på en väg sedan gick vi in, var helt slut efter fotbollsträningen. Hoppas på att kunna hålla igång bloggen denna vecka, har lite nya bilder jag ska redigera så  det kommer lite nytt, bloggen är verkligen svintråkig just nu. Men nu ska jag faktiskt sova, har sovmorgon men måste sova ut! :)

RSS 2.0