Har inte bloggat på sex dagar.

Hejsan allihopa. Har inte bloggat på länge, har haft en liten paus. Men nu ska jag försöka få igång bloggen igen, lite svårt att hålla igång två bloggar samtidigt.
 
Idag red jag i alla fall, först ut i skogen men Emmie vart galen då vi red förbi kossorna och dom var precis vid stängslet, och hon är rädd för kossor. Lill tönten.
 
Sedan red jag på ängen i Emmies hage för sophie, satan vad fin hon var idag. Ville gråta för att jag var så lycklig. Hon gick fram för mig i traven, hon lyssnade och när jag vart arg för att hon vägrade fatta galopp fattade hon den direkt. 
Jag tappade ganska mycket yttersidan i höger varv så fick jobba ganska mycket med skänkeln, men är svagare i vänsterbenet och sitter mer åt höger satt det ska nog snart funka. När jag saktade av sökte hon verkligen sig framåt och trampade under sig och det är ju det jag vill uppnå och få henne att jobba. Så nu har jag gjort ett schema för vad vi ska göra satt vi inte hamnar på latsidan i vinter. Ni kanske får se en del sedan. :)
 
 

Lycklig.

För med dig är jag lycklig.. ♥

Sovit bort hela förmiddagen.

Är vad jag har gjort, så nu ska jag snart åka till stallet för att rida Emmie, tänkte skritta ut i skogen som vanligt och sedan bara rida igenom henne så hon får röra sig sedan igår, inget hårt. Skritt och trav, kanske någon galopp. Ska testa en sak jag läste igår i en tidning om hur jag ska få reaktion på mina hjälper bättre. :)
Ikväll ska jag kolla på min fotbollsträning, så jag får se om jag hinner slänga in ett inlägg om hur det gick innan jag åker, annars har jag ett tidsinställt på g. 
 
 

Travbommar !

Idag gick det så jävla bra, förutom vänstergaloppen, håller på att bli galen på den.
 
Men i alla fall till ämnet, red ut en sväng och jobbade sedan med ingångsättningar och avbrott i traven och vart riktigt nöjd tillslut då hon verkligen lyssnade. Såg kanske inte så bra ut i formen, men hon lyssnade trotsallt och fick med sig bakbenen.
Sedan la Sophie ut lite travbommar som jag red lite olika vägar och övningar på, gick verkligen skit bra och Sophie sa att det synteds att hon gillade och att hon verkligen jobbade.
Dock skulle vi testa avståndet och Sophie sa precis att jag skulle öka lite då det var ganska långt mellan för att hon skulle jobba mer och vops så hoppade vi över två sista bommarna i bomserien.
 
Känns som hon är så himla lycklig just nu, hon her upp mulen när jag står och gosar med henne satt jag ska pussa henne. Galet vad jag älskar livet just nu ! + att hon har gått ner i vikt.
 

Vart ingen ridning idag.

Orkar verkligen inte, mår inte så bra just nu. Allting bara snurrar och hatar allt just nu.
Förlåt för texten, men måste skriva någonstans.
Du har ändrat du personlighet, jag pratar, du bryr dig inte. Saknar våra kvällar då vi satt och skrattade, kollade på film umgicks, kollade the big bang theory, käkade, spelade fotboll.. Jag saknar ju dig, jag saknar dig. Inte den du är nu, vet inte om det är hennes fel. Eller om det är du som förändrats.. Och i sånafall, om du fortsätter så här, vet jag inte riktigt om jag vill kalla dig det du är för mig. Och ja, vad är du ens för mig längre ?
 

Dagens planer.

Hejsan, idag hade jag tänkt gått ut och gått nu på kvällen men det gick ju som det gick eftersom att det regnade.
Nu ska jag åka till affären med mamma och handla, så vi ska kanske gå på ikea då jag kommit på hur jag vill ha mitt rum, bara lite små grejor kvar. :)
Vi får se hur länge det tar och om vi kollar på soffor när vi ändå är där.

Sedan ikväll ska jag upp till stallet, ska rida ut först på 25 minutersrundan och sedan jobba lite i skritt på ängen. Hade jag tänkt i alla fall, vi får se om det blir ändrade planer pga vädret. :)
 
 

Dagens ridpass.

Haha det låter så fult när man skriver så varenda gång man ridit men ja, har inget speciellt att skriva som rubrik om dagens ridpass satt. :)
 
Idag var både jag och Emmie trött, min sits sög och Emmie rann bara iväg och jag orkade inte göra något åt det för jag hade så himla ont i benen pga inflamationen och hela mitt huvud dunkade. Så det gick inte så jätte bra idag, Emmie var lite seg och så men det var pga utav mig som det gick som det gick. Emmie skötte sig finfint ! :)
 
Pappa var på fotboll satt ni får två bilder jag tog utanför stallet, hon går utan nosgrimma pga skaven hon har. Syns dock inte på bilderna.
 
 

Godmorgon världen.

Godmorgon eller vad man säger. Har självklart inte sovit såhär länge, klev upp vid nio redan. Men har inte gjort någonting alls idag, solat, kollat slutet av säsong två på gossip girl. Nu ska jag kolla den tredje, eller i alla fall första avsnittet. Sedan ska jag kolla på ridsporten som är på tv nu också, heja sverige !!
Igår var jag bara upp och kollade till Emmie, ikväll ska jag rida ett pass på ängen och pappa ska fota idag istället. Började dessutom åska igår så hade inte så stor lust att rida precis. :)
 
 

Åh tack melina !!

Melina (klickaklickaklica).
Länkade mig och jag har redan besöksrekord, wie. Har inte haft så många besökare förrut men nu ska jag försöka bätta uppdatering och allt. Och ni som kommit hit för att stanna, välkommen !
Ska sätta mig med min design nu, har hållt på och pillat med den sedan i torsdags så nu ska jag fortsätta. Så länge får ni en liten bild på melina och sopot. :)
 

Kvällen och imorgon !

Ikväll har jag bara degat framför datorn då jag inte kan springa eller nått, och mina vänner var borta.
Lite små tråkigt men thats life. Istället vart det filmmys för mig. :)
 
Imorgon ska jag upp tidigt, eller vid tio och stretcha och göra mina benövningar för inflamationen jag har i mina ben.
Efter det ska jag upp och hjälpa melina sätta tråd till en ny hage samt fota henne och sopot. Och sedan ska jag väl också rida, får dock se vad det blir för pass, beror helt på hur Emmie mår, väder osv. :)
 

Gårdagens ridpass.

Hade inte riktigt tid att blogga igår då jag kom hem och idag har jag haft fullt upp med att passa min kusin på två år. Men nu ska jag snart sova också då jag ska vara uppe tidigt i morgon..
 
Igår red jag och sophie ut en sväng, ner för en backe och upp igen två gånger. Emmie som verkligen inte gillar nerförsbackar då hon får lite ont i knäna gick lite försiktigare men hon var seg redan från start. Travade sedan på gräset tillbaka till stallet lungt och sansat förbi unghästarna som hon inte ens kunde gå förbi för en veckan sedan utan att skutta runt. Sedan gick vi in då hon var lite degig och det kändes inte som någon ide att försöka sig till något.
 

Alla dessa jävla komplex.

Sjuka ideal.

 

Man ska ha den perfekta midjan, hy som är helt problemfri. Stora bröst, en snygg häck och helst alltid ha lust att träna och äta nyttigt !

 

När ska vi släppa allt detta ?  Vem var det som kom på detta sjuka ideal ? Varför dömma folk som kanske har lite mer kurvor, har lite längre ben och lite kortare hår ? Varför kan man inte bara vara nöjd med sig själv, oavsett om du har kurvor, är spinkig, finnig, lång eller kort. Alla är vackra på sitt sätt.

 

Vi jobbar dag för dag för att bli nöjda med oss själva. Vi bantar, vi sminkar oss, vi plattar hår, står timme och timme och studerar varenda område i ansiket.Tränar och tränar, kallar oss själva feta för att man inte har ett såkallat ''size zero'' mått. Som egentligen inte finns.

 

För vet ni vad alla tjejer och killar där ute ? Ni är perfekta som ni är, släng spegeln i väggen. Ställ undan sminket dom dagar då du vill, ha på dig dina mjukis byxor och ät den dära glassen du så gärna vill ha. För dina vänner och din pojkvän/flickvän kommer tycka om dig trots dina kurvor, utstickande revben och ditt utseendè. För det är trots allt insida som räknas.

 

Ganska rörigt ''inlägg'', men tror alla förstår poängen med det hela !


Idag har jag & sophie tänkt..

Jo vad har vi tänkt ? Det handlar om svampar, hinkar, såpa, schampoo, tvättmaskin och smörjning.
 
Jo precis, vi ska tvätta hästarna ! Får se om det blir hela hästarna, annars blir det en redig omgång med att få bort kådan (smörade in dom igår) och fixa svansen och manen. Ska även smörja sadeln och tränset ordentligt och ta hem schabraket hon har nu och byta, och sedan tvätta det gamla. Funderar även på att åka och köpa ett nytt nu på förmiddagen :)
 
Det är så vi spenderar våran fredags kväll. Tar med mig kameran och klickar lite bilder också !
 
 

Piketröjor.

Har blivit galen i Pikè tröjor. Dessa är dock mina golftröjor som jag inte kan använda i stallet. Eller jag får inte då pappa skulle bli galen.. ;)
 
 

Haha våren 2011.

 
 
På bilden ser ni en utav grusvägarna jag brukar rida på, men nu går ju inte det. Men såhär såg det ut för för lite mer än ett år sedan. Tiden går alltså !! Den sommaren var ganska underbar ändå, för då gick hon med cora och jag kunde sitta i hagen med henne och bara kolla och mysa. Underbara tid.

Pannakakor och sedan filmkväll !

Nu ska jag käka pannkakor med de la famila. Sedan åker jag till timrå och umgås med min finfina vän Paulina. Trevligttrevligt !
 

Min häst kan också vara pigg ibland.

Okej hon är inte min, men Emmie kan också vara pigg ibland. Galet glad nu !
Red på ängen med Sophie, och gaalet vad bra det gick. Galoppfattningarna satt klockrent och hela hon var underbar idag. Hon var dessutom på bus humör så hon hoppade fram då jag släppte henne lite. Men just nu är det bara kul att veta att vi är på banan igen !
Nu ska jag inte skritta fram på grus något mer alls, då hon verkligen får ont. :)
 
Emmie för en vecka sedan.

RSS 2.0