Today

Hejsan, red ut en sväng i skogen bara då dom precis hade skotts när vi kom. Emmie ömmar ju som tusan nu när hon inte har några bakskor och har vägrat gått på nått annat än gräs i en månad och nu får hon inte gå på något annat än gräs. Men det löser sig nog snart !
I morgon blir det upp tidigt för en springtur, sedan vidare till stallet och på kvällen ska jag ha mys/filmkväll med paulina. 
 
 
 

Today

Hejsan, red ut en sväng i skogen bara då dom precis hade skotts när vi kom. Emmie ömmar ju som tusan nu när hon inte har några bakskor och har vägrat gått på nått annat än gräs i en månad och nu får hon inte gå på något annat än gräs. Men det löser sig nog snart !
I morgon blir det upp tidigt för en springtur, sedan vidare till stallet och på kvällen ska jag ha mys/filmkväll med paulina. 
 
 
 

Nu

Hejsan, nu ska jag snart åka upp till stallet och rida en kvälls tur, tar med mig kameran då jag har ett väldigt fotosug. Jag och sophie har planer på en uppskrittning i skogen sedan arbete i paddocken, lägger in bilder sedan helgen när jag kommer hem och uppdaterar mer då !
 
MÅSTE också säga att sverige äger som tar ett OS-silver, var riktigt synd att hon petade ner sista bommen. Men det är grymt ändå !

The typical hästmänniskan.

 
 
 
Haha dessa ovan stämmer verkligen in på mig. Lite läskigt faktiskt, haha !

Några gamla bilder från april.

 
 
Du är min stjärna hjärtat. Kommer aldrig glömma dig. ♥
 
Emmie-Lo
*1992
e: Electro
u: Loranga

Dom häst bloggar jag följer som är ''stora''

1. Johanna Grant - johannagrant.se
Hon är verkligen en av mina förebilder. Rider som en gud, är otroligt duktig på det mesta inom ridning. Har väldigt bra åsikter om saker och ting. Dessutom så har en väldigt fin och välskriven blogg som man gärna kikar in på !
 
2. Nellie Berntsson - nellieberntsson.se
Söt som en sockerbit är hon, och är sjukt duktig för sin ålder på att rida. Kommer komma sjuukt långt !
 
 
 

Nu ska jag göra något åt detta.

 Extremt liten bild men såg denna på hööks nu och ska göra ett försök om den funkar bättre för Emmie. Hon har haft en liknande nu, men den hade hon gjort sönder i onsdags. Ska se till satt flugfan ska låta Emmie vara och hon slipper stå och sparka och skaka på huvudet hela tiden.

Hur jag vill att min framtid ska se ut.

Jag har tre år kvar till gymnasiet, som ni kanske kan räkna ut då börjar jag sjuan till hösten. Oj, vad liten jag kände mig nu..
 
När jag börjar gymasiet, skulle jag verkligen jätte gärna vilja gå en foto/meda linje med kanske lite estet iblandat ? Då jag älskar att fota och bjuda på mig på själv, när jag är med folk jag trivs med då.
 
Efter det, ska jag åka utomlands med en nära vän i runt ett år och bara leva livet, festa, upptäcka och ja, som jag sa, leva livet. När jag sedan åker hem, ska jag åka till kanada, se till att hitta en skitsnygg hockeyspelare och gifta mig med. Älskar hockey och hockeyspelare, så vad är inte bättre än en jätte snygg vältränad pudding ?
Haha, skämt åsido men har alltid sagt att jag ska gifta mig med en hockey spelare.
 
Detta är endast en backup plan för jag ska bli fotbollsproffs, eller elitryttare. Haha, i alla fall i mina drömmar. ;)
 
Här nedan ser ni några bilder jag tagit, jag är långt ifrån duktig men jag kan lite i alla fall.
 
 

Funderar på att börja knåpa på en ny design när jag kommer hem.

.. Och denna ska jag jobba med som sjutton. Vänta er något. ;)
 
På bild celina och hennes finfina ponny Hulda !

Gårdagen i stallet. :)

Idag (läs igår) hade jag fullt upp med att packa och stallet, och städa. Så jag tänkte skriva ett inställt som kommer upp nu idag (torsdag) med om hur det gick och vad vi gjorde och vad jag gjorde under dagen.
 
Åkte upp till stallet runt nio, kom dit och Emmie hade gjort sönder sin flughuva. Myste med henne och hon stog helt lös. Borstade och fixade och sedan gick jag en promenad i paddocken med henne. Var runt 25-26 grader idag så denna vecka vilar hon helt. Vet att hon vilar mycket men hon är 20 år. Hon har gjort sin karriär.
 
Sedan åkte jag hem, fortsatte packa och sedan så åkte jag vidare till min vän Paulina. Sedan kom jag hem, städade bilen och sedan har jag fixat inställda och packat klart det sista, damsög även av i mina två rum.
 

För seeg för att orka blogga.

Hejsan, har nyss käkat en macka och druckit lite saft. Om ni ville veta alltså.. ;)
Fixade stallet i morse, runt åtta nio tiden. Sedan dess har jag bara solat och myst på. I stallet red jag inget för det var minst typ 25 grader eller nått och det stog helt still och det var fullt med flugor och Emmie hatar ju flugor och sparkar och har sig när man rider så ingen idè. Funderar på att åka upp ikväll och rida om jag har packat klart tills helgen. :)
Ska nämligen sätta mig i bilen och ta mig en sväng till göteborg över helgen, undra vad som händer där då. ;)
Kommer lägga in två inställda per dag, kanske kommer ha en chans att mobil blogga från min brorsas ipod som jag fått låna nu i helgen om det finns internet i huset.
Emmie vilar denna vecka helt om jag inte rider ikväll eller i morgon. Hon förjtänar en veckas helvila, vilket hon ofta får (om jag har mycket skoljobb&fotboll), men hon behöver få tillbaka motivationen.
 

Mys i stallet.

Har nyss, okej en timme sedan, varit i stallet och myst på med Emmie. Hon har stort skav precis där tränset sitter så idag kunde jag inte rida alls.Så myste och borstade, smörjde helosan och fettade in hovarna.
Hon hade tagit/kliat av sig flughuvan också, satt vandrade runt i hagen ett tag och letade efter den. Dom har ju en gigantisk hage, eller ja, lagomt stor för att inte hitta den i alla fall !!
Hittade den efter ett tag men ulla skulle laga den, fixade en massa i stallet, smörjde skorna och chapsen och rensade lite bland mina grejor. :)
 
Nu ska jag vänta på brorsan och sedan ska vi käka och ikväll blir det la och hitta på något.
 
 
Var tvungen att ta bort ansiktet då det såg förgräsligt ut.

Ridpasset och resten av dagen !

Var i stallet vid nio i morse och red, hon var väldigt stel eftersom att det var så tidigt och hon inte rört på sig så mycket. Borstade och fixade innan jag tog ut henne och vi red i skogen i cirka trettio minuter, det gick inte särskillt bra alls faktiskt från början.
 
Hon lyssnade inte, men som mamma sa kan det vara att mina hjälper inte var tillräckligt bra !
Men sedan så travade jag och då fick hon bara trava i sin egna takt och släppa loss. När jag sedan skrittade på grus vägen hem försökte jag med skänkelvikningarna igen och då gick hon klockrent igenom dom så då fick hon skritta utan krav alls sista lilla korta biten vilket var ungefär, en kort bit sedan runda huset upp till stallet haha !!
 
Sedan idag har jag solat och badat och nu ska jag kolla gossip girl och sätta mig och redigera bilder från idag och sedan göra lite tidsinställda ! :)
 

Varför jag tyckte resten av min sommar var förstörd för några dagar sedan.

Nu tänker jag skriva ut detta, öppet för er läsare. Mådde sjukt dåligt på fredagen, fredagen den trettonde. Även på måndag.
 
På fredagen, fick jag reda på att min morfar har blivit sjuk igen. Det är andra gången med samma sjukdom. Jag mådde så himla dåligt då, då min morfar är bland den bästa jag vet. Vi förstår varandra och han kan komma och krama mig och säga att jag ska komma hem till dom, och säger alltid till min mamma att han tycker det är jätte mysigt när jag kommer innan stallet. Och när han berättade det för mamma förstog jag, jag förstog. Så jag gick ut och satt mig på bron helt ensam. Förstörd.
 
Men i söndags så kom han till mig och sa, att jag inte skulle oroa mig och att han skulle bli bra. För att vi skulle kämpa tillsammans. Jag bara släppte allt. Kramade honom och sedan var det bra.
Tro nu inte att jag inte mår dåligt längre, det gör jag. Men vi klarar detta. ♥♥
 
 
 

Hur jag lagt upp min dag.

Idag blir det ett skritt pass i skogen, och inte bara runt lall utan skänkelvikningar, tempo växlingar och försöka få igång bakbenen. Sedan äre hem, duscha, eller ta ett dopp och sedan steka sönder på stranden då jag ska bli brun som satan innan göteborg nästa vecka !! Oj, undra vad jag ska göra där då.. ;)
 

Uselt alltså..

Ursäkta bloggningen !! Ridningen har fått vila efter måndagen som var upp och ner. Ska fixa mig nu sedan blire sängen för i morgon ska jag upp åtta och rida.
Har fixat tidsinställda för i morgon och övermorgon, för att få igång bloggningen. Bestämt mig för att satsa, ingen bloggning som är hit och dit, två inlägg per dag.Vill ha en jämn statestik men inte blogga bara för att jag måste. Aja nu ska jag sova, !!

Bilder på Celina och Hulda Del 1.

 
 
 
 

Strandfest med grannarna !

Hejsan. Hade världen trevligaste kväll i går med grannarna, musik och grillat och på slutet riktigt bra musik.
Före det var det bara sån här konstig musik som en kväll i juni osv, sedan vart det liknande håkan hellström. Sån musik och Eminem, Lil Wayne mfler är min musik smak.. Blandat yao !
Idag blir det att kidnappa min kompis som fyllde år i går och sedan blire pizzakalas och spa ! Åker hem runt fem halv sex för att äta och sedan åka upp och fixa stallet ! Blir nog skritt i skogen asusal sedan hade jag tänkt galoppera på grusvägen och se om hon fattar där. Ska bli kul !
 
Killarna som spelade igår, trevliga guys som inte ens bor här men tycker det är så kul att vara med så dom kommer ändå. Dom två unga alltså.

W O W !

Har inte bloggat på två dagar och statestiken är bättre än någonsin ? WHAT HAS HAPPEND ?
Måttligt glad ! Plus att ridpasset igår gick så jävulskt bra !
Hon vände först av flugorna men mamma fick hjälpa mig för hon vägrar verkligen, bara vänder om och går hem..
I paddocken travade jag runt ett tag, över bommar och lite volter osv. Hon gick underbart bra, så himla glad ! Ingen galopp då jag inte ens försökte för då är resten av ridpasset förstört. Kan vara att hon inte gillar underlaget utan skor bak.
 
Efter det åkte jag till celina och hennes häst och fotade och henne och fixade inför att hon skulle tävla idag ! Ni får en smakprov (haha) på dom medans jag redigerar dom andra.
 

Stallet och resten av dagen !

Vart inget med line för min faster ska komma osv.
Men i alla fall i stallet red jag ut en sväng, kortkort bit för att sedan rida i paddocken, galoppen funkar inte alls just nu. Så jag testade, testade och testade med allt. Men det funkade inte, bommar osv. Så la det pt sidan, travade på bommen några gånger skrittade sedan av.
I morgon ska jag självklart upp tidigt igen för stallet, blir dock endast i skogen då. Ska lunka på i skogen resten av veckan och få tillbaka motivationen som vi båda har tappat ! Efter det blir det line istället tror jag.
 
Ikväll blir det nog chill mode' at the soffa eller så drar jag kanske la ut en sväng ! Kan även säga att jag är sjukt avundsjuk på min brorsa som fick en iphone av telia för hans telefon gick sönder..
 

Nu och då.

DÅ :
 

NU :
 
 
Har inga exakta bilder som ni ser, men det har skett mycket under det senaste året. Sjukt mycket ska jag säga ! Har haft måånga svackor men nu är vi på banan igen !

Dagens

Outfit : Peak tröja, ridbyxor hööks. Regnjacka/väst om det regnar.
Facelook : Ögonbryn, nomore. Simple today.
Humör : Trött men glad !!
Sms : Av mamma, haha. Om vilken handledare vi ska ha.
Väder : Mulet, små skvätt. Men vad gör det ? Stall time nu !
 
 
 

Vart lite ändrade planer..

Mina kusiner kom precis när jag skulle åka så då kunde jag inte fara iväg, sedan vart klockan åtta innan dom åkte hem satt det vart inget i går. Så nu ska jag dra på mig ridkläderna och fara upp och rida ut en sväng, vet inte riktigt vilken sväng det blir men någon lite längre eller två varv på den jag brukar rida. :)
I eftermiddag blir det slapphäng med line och efter det drar jag ut och går en powerwalk då jag fortfarande inte kan springa sedan skadan !
 

Nu drar jag upp till stallet i halvtaskigt väder.

NU  far jag iväg till stallet och rider, blir väl en runda i skogen eller endast paddock jobb, vägen som hon inte vänder alls på lär vara ler välling totalt. Så det blir väl lite lösgörande arbete as usal.
 

JUST NU

Vill jag helst sätta mig i en bil med fanny till äran och dra ner till falsterbo.

Förlåt..

Men mår skit just nu. Pratade med Anders i förrgår om Qelly och hon har börjat halta igen. Hon ska få stå hela sommaren (alltså inte börja inridningen)och sedan ska dom göra ett ultra ljud igen.. Hon var så gullig idag, hon följer mig som en hund och tog tag i mitt hår och ruska runt det..
Prinssesan ! Let me hold you one last time.. ♥
 
 
 

TODAYS

Det gick ur bra idag ! Skrittade ut en sväng och sedan red jag lite volter i paddocken. Hon var kalasfin och sansad dock trött som tusan satt vart kanske tio min i paddocken och 25 ute i skogen. Krånglade lite i skogen men sedan fixade det sig. :)
 
Har inte bloggat då jag lämnat in min telefon på lagning, varit på hööks och kollat samt målat. Fullt ös, medvetslös är det man brukar säga va. ;)
Var ute på en kvälls promenad också förrut, nu ska jag gå ut och fördröja tiden på stranden tills criminal minds börjar. I morgon är det gatufesten satt klockan står på halv nio för då ska jag upp och skritta ut henne så hon får  och sedan blir det massa fix i stallet, chilla en stund sedan far vi nog för att åka karuseller, käka donken och kolla ed sheeran, amanda fondell mfler. :)
 

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

”Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-”

Kvällen i stallet.

Var i stallet, mockade åt cora, fotade Emmie,myste också med henne såklart, har video på när emmie överfaller qelly och sedan qelly på mig. Blir så himla sur att hon inte respekterar mig och Emmie själv, ska jämt vara där och gå på en. Men hon är unghäst, snart så kommer hon sluta. :)
 
 

Veckan :

Måndag (idag) : Promenad i skogen senare i kväll.
Tisdag  : Markarbete i skogen, skänkelvikningar på stigarna, rida på nån äng och arbete på grusvägar/ängar. Pappa fotar.
Onsdag : Kort skritt tur i skogen för att sträcka på benen. Möjligtvis inget alls.
Torsdag : Kanske vila, annars skogstur.
Fredag : Galopp arbete på nån utav ängarna kanske i paddocken om det är små regn.
Lördag : Lång skritt tur i skogen så hon får sträcka på benen sedan fredagen.
Söndag : Vanligt ridpass med mamma vid sidan av som coah och kanske pappa som fotograferar.
 
Lagt upp veckan satt Emmie ska orka nu, kanske blir så jag tar bort nått pass också då Emmie inte har världens kondition då vi legat på latsidan då jag haft så himla mycket med fotbollen under våren. :)
Passen blir kanske en 40 minuter och då är uppvärmningen i skogen inräknad.
 
 

Feber

Har haft feber i natt men nu mår jag bättre. Stallet ikväll och byter ut dressyr passet mot en promenad i skogen/mys i hagen. Då jag verkligen inte orkar nått annat, men mamma och pappa ska ändå till mormor så då är det ju bara gå till Emmies hage.
Nu ska jag gå ner och se om jag kan måla lite om jag orkar då jag måste få klart på mitt rum, då kanske ni kan få en bild på det. :)
På onsdag är det GF också (gatufesten). Sedan hela helgen, har dock inga biljetter och får nog inga av mamma och pappa heller satt ska gå på ed sheeran på onsdagen och amanda fondell. Kommer bli skitkul med fina vänner !
 
 

Min tråkiga dag.

Idag var jag på Ikea och mio och köpte lite grejor till tha la houuse. Sedan målade jag, sedan spelade jag fotboll med min brorsa, och sedan kom min kusin. Dom sistnämnda var det roliga som hände under dagen.
Vart ingen ridning men i morgon ska jag först på hööks och kolla rid byxor och sedan ska jag upp till stallet och rida igenom emmie det passet jag skulle ha ridit idag ! Nu orkar inte jag skriva något mer då jag har huvudvärk gånger tusen !
 
Maria hade dessutom en sida i tidningen idag med henne och cora, skitkul ju !!

RSS 2.0