Idag och helgen.

Idag så åkte jag upp till stallet vid halv nio, mockade med mamma och fixade. Sedan tog vi in Emmie och borstade. Hon har troligtvis gått in i elstängslet [haha] igen och är jätte rädd om huvudet igen, vilket inte är lika kul dock..
Men vi gick ut i skogen, efter att kommit från självaste stallet och precis börjat gått mot ängarna efter att ha suttit upp så gick hon jätte konstigt och mamma såg att hon hade tappat ett skydd.
Så mamma gick och hämtade det och vi gick vidare en bit, och då vände Emmie. Jag vände tillbaka och gick några steg och gick tillbaka, hon kändes ju så konstig.

Sedan vände hon själv mot skogen igen. Och då var jag rejält glad [även fast hon inte lyssnade på mig], eftersom att hon brukar vända i skogen och inte vilja gå dit.
Sedan skrittade vi i paddocken och då var hon fortfarande stel, mamma kollade på henne men såg ingenting.
Vi gick in för säkerhetsskull för hon kändes inte bra alls !

I helgen ska jag åka och köpa systemkameran sedan så ska jag rida båda dagarna om hon är bättre.
Nu ska jag börja göra i ordning för min träning som är lite senare.

otroligt tråka inlägg och bloggen är väldigt ful, men snart är vi pågång !

Johanna.


otroligt fula och vi ser allmänt sne ut. och emmie var inte så glad den dagen heller.

Stallet igår och idag.

Var upp i stallet idag som jag skrev förrut. Har inte uppdaterat så mycket men vill inte uppdatera skitinlägg heller satt väntar och ser till att komma på något vettigt att skriva !

Börjar med att berätta om igår, jag och mamma åkte upp vid sex tiden och tog in Emmie. Borstade ordentligt och nu börjar nästan all vinterpäls försvinna !
Vi traskade ut i skogen och jag rider i skogen på långa tyglar, och hon går alltid som en hund efter mamma eller pappa. Vart vi än går så går hon precis efter och flyttar dom sig lite över stigen följer hon med. Sött !

Sedan skrittade vi ju tillbaka till stallet och paddocke, så då gick jag in och red lite. Travade för att hon skulle få sträcka på benen efter gårdagens hårda pass och gick in sedan.

Idag så åkte jag upp och borsta och myste med henne, hon fick helt enkelt en väl förtjänt vilo-dag ! Mockade ur stallet smörjde skorna osv sedan började det små regna och jag valde då att börja gå hemåt. När jag kom hem var jag iskall, trött, blöt och hungrig och höll på att ramla ihop för att jag hade så ont i knäna. Glömde gympa skorna hemma och det var inte det skönaste att gå hem i ridskor och chaps och nästan försmå ridbyxor.

Johanna


Nu åker jag upp till stallet..



Sedan går jag hem när jag är klar, kanske kommer upp ett mobilinlägg på vägen hem.
Det är väl halv långt att gå hem men har ingen skjus satt.
Så skönt med lov också, första lovet nästan jag inte är jätte hängig !

Du är perfektion i mina ögon.



Och jag älskar dig i vått och tortt.  ♥

Dagens ridpass.

Idag red jag med Sophie, och det gick riktigt bra !
I början på stallgången så skulle jag flytta på min ryktlåda och då fick Cora världens panik och kastade och slängde sig tills hon kommit lös och jag stog själv, mellan Emmie och Cora då dom står mitt emot varandra.
Emmie var helt cool lung och stog bara och kollade på som tur var, och cora klarade sig bra hon med !

Vi red först ut i skogen en sväng sedan i paddocken. Tränade ställa/böja osv för att få igång henne lite mer och galopperade med längningar på långsidan och kortade upp på kortsidan och gjorde en volt, vilket faktiskt gick riktigt bra  ! Hon var arbetsvillig och jätte fin.
Avslutade lite tidigare än Sophie satt fick nåra bilder, endast två som vart någorlunda bra dock.






Emmie vilade idag..

Galen natt igår på min födelsedag i går med världens bästa vänner. Ska fira med andra vänner i veckan också.
Satt Emmie fick vila idag, håller just nu på att redigera bilder från vinterfotograferingen, så kommer det bilder i olika inställda. :)
Ska även lägga ut min gammla cykel på blocket så får jag pengar av mamma och pappa. Då kommer nog en systemkamera hoppa upp på hyllan med alla mina ''teknik/kamera/telefon/musik'' grejor.


qelly är ganska söt joru !

Gårdagen i stallet .

Igår kväll åkte jag upp till stallet och tillbringade min kväll där ett tag. Emmie hade lite svårt att stå still på gången och var nog väldigt sugen på att få komma ut men tyvärr så hann jag inte. Och då känner jag mig typ.. dum eller nått sånt.
Vi myste mest och jag tog lite bilder som jag precis suttit och redigerat såhär nu på kvällen. Och idag fyller jag år och har haft gäster hela dagen. Har inte fått några hästgrejor dock då jag hellre köper de själv, men ett par nya ridbyxor är på g som mamma kanske skulle köpa till mig.

Ni får en bild då resten vart allmänt dåliga och jag redigerar fortfarande bilder från vinter fotograferingen.



Ingenting stoppar mig.

Hejsan, uppdateringen på denna bloggen suger och jag har faktiskt ingenting att skriva inprincip.
Livet rullar på så som det gör mellan mig och emmie, hon har nyss vart brunstig och det var förjävligt. Hon var sur hela tiden. Hon är ganska söt då. När hon är sur alltså.

Ska försöka be någon fixa en design hit, för jag har verkligen ingen tid alls just nu.
Sedan efter det så ska jag börja blogga igen, men just nu ser det allt annat än bra ut och då kan jag lika väl skita i och blogga. Inge kul att läsa den när designen suger.


RSS 2.0