Tröttare än tröttast.

Hejsan, idag har jag verkligen vart jätte trött och knappt orkat någonting.. Men var upp i stallet en stund förrut i alla fall!
 
I stallet så började jag att mocka och fixa iordning allt sånt, tog in hästarna (Golden kan inte stå själv ute och det är dom som har hagar brevid varandra) och sedan så myste jag på i ungefär en timme, gick sedan ner till paddocken för jag tänkte lägga ut lite bommar men det var ganska halt där, var inte så jätte halt på stallplanen men ville inte ta risken trots att hon har broddar. Kan säga att jag var påväg att halka med kärran och allt när jag mockat klart, och det är en verkligen en typisk Johanna grej. Som när jag skulle ställa mig upp och ta emot mina betyg och hela stolen flög iväg..
 
Väl hemma har jag i alla fall bara tagit det lungt somsagt, tränat lite rumpa och lår osv. Brorsan och hans tjej kom hem och dom är kvar än, imorgon är det nyår och jag hoppas att jag är pigg då! För ska in till stan och Linnea och sedan sover jag nog över där också för vi ska ner på stan och ha kul. :)
 

Välkommen tillbaka!

Hejsan, beslutat att ta tag i bloggen nu på lovet och verkligen sätta igång. Kommer inte radera något av det gamla då det har sin historia och jag vill kunna kolla tillbaka och se våra mot/med-gångar.
 
Har ju lånat Josefine's bakgrund som hon hade på en utav dagarna på sin adventskalender och nu är jag med och tävlar i bloggdesignstävlingen också, haha. Dessutom är min design lite väl lik hennes gamla, men får hoppas att du inte tar illa upp av det, eller ser mig som någon som ''härmar''!
Men har suttit och kollat igenom gamla bilder och tänkte fixa ihop ett inlägg med hela mitt år i både vardag och hästrelaterade bilder.
 
Nu, just nu, kör vi!
 
 

Jag är med och tävlar hos Josefine (fantasias.blogg.se) om en bloggdesign.

Jag är med och tävlar hos Josefine om en ny bloggdesign, perfekt nu när jag ska starta upp bloggen igen!
Var med och tävla du med, du behöver bara kika in häär. (http://fantasias.blogg.se/2012/december/3e-advent.html)

Tänker inte ge upp denna gång.

Suttit och läst en massa hästbloggar och är bara så himla pepp på att rida, blogga och allting just nu. Att läsa om folks framgångar och hur dom kämpar får mig verkligen att vilja fortsätta med det jag gör trots att jag tycker det är skittråkigt att rida just nu.
Och dessutom, vi är så nära nu, så jävla nära att lyckas med allt, så varför ge upp? Och dessutom är jag så jäkla lycklig med Emmie, när man kommer till stalllet står hon och gnäggar längst fram och skrapar hoven i backen tills man kommer, hon vägrar vända hemmåt i skogen för det är där hon vill vara, i stallet är hon som en liten bäbis och ska vara med mig vart jag än går.
 
Varför ska jag ge upp? Spelar ingen roll om alla ridpass går skit, för vi har ett band tillsammans och jag klarar allt vid din sida. Nu kör vi, fyfan, NU kör vi.
 

Ang bloggen, vad som händer och kommer hända mm.

Hejsan. Sitter just nu hos mormor, med datorn framför mig och en hel del skoluppgifter att ta tag i. Hade tänkt att skriva ett noga och planerat inlägg om hur allting låg till men just nu orkar jag inte och känner inte för det helt enkelt. Fryser gör jag också, det är ungefär -15 varje dag, plus att det har snöat ganska många dagar också, höjer ridusten med en piggare häst men att skolan tar över tiden sänker lite lust också.
 
Förövrigt vet jag inte riktigt hur jag ska göra med bloggen, har bara noll lust för att blogga. Vet inte alls varför, men det är läget just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Har ingen lust alls till något längre, nästan.
Jag vill sjukt gärna ha kvar bloggen och fortsätta, har dom mest lyckade och misslyckade ridpassen här. Men funderar på att lösenordsskydda, fortsätta skriva om hur det gått och sedan försöka starta bloggen igen kring jul då man har mer tid och man inte har massor av skoljobb, vilket jag troligtvis kommer ha ändå men det är ju jag.

Så, ja. Vet inte ens varför jag skriver det här då läsarantalet är nere på nollstrecket mest hela tiden, helgen ska i alla fall tillbringas med mina fina, Emmie, vänner och troligtvis en till typ. :)
 
Johanna
Så lycklig med min prinssesa.

RSS 2.0